Ajankohtaista
Lootaan, pussiin vuan käärinkö rättiin? -toimivat elintarvikepakkaukset 8.4.2025
04.03.2025
Aika: 8.4.2025 klo 13-16Paikka: Koivumäen Kartano, Koivumäenkuja 18 70800 KuopioKenelle: pohjoissavolaiset ruoka-alan toimijat, kuten alkutuotta
Lue lisääKansainvälisiä makuja Pohjois-Savosta-verkostoitumistapahtuma 5.4.2025
28.02.2025
📅 Lauantai 5.4.2025 📍 Rientola, Koitontie 2, Vieremä 🕙 Ammattilaisosuus klo 11:00-12:30 | Kaikille avoin osuus klo 12:30-14:30 Ke
Lue lisääOpintomatka Skördefest, Ahvenanmaa 18.-21.9.2025
19.02.2025
Sadonkorjuujuhla on Ahvenanmaan syksyn kohokohta ja Ahvenanmaan ruokakulttuurin moottori ja sykkivä sydän. Kolmen ihanan syyspäivän aikana pääse
Lue lisääTarinoiden ja kuvien voima lähiruuan markkinoinnissa 19.3. ja 1.4.2025
10.02.2025
Tervetuloa mukaan tarinallistamisen maailmaan! Tarinallistamiseen keskittyvä kaksiosainen työpaja auttaa osallistujia ymmärtämään, miten luoda j
Lue lisääMakuja Pohjois-Savosta nimikkomenu on valittu
04.02.2025
Makuja Pohjois-Savosta menukilpailun voittajaksi valittiin Tahkolla, Nilsiässä toimiva Havu Kitchen & Bar -ravintola. Voitokkaan menukokonai
Lue lisääLähde mukaan opintomatkalle Pohjois-Karjalaan 25.3.2025!
21.01.2025
Aika: Tiistai 25.03.2025Kenelle: Pohjoissavolaiset ruokaketjun toimijat ja pk-yritykset Lähde mukaan inspiroitumaan, saamaan uusia ideoita yrity
Lue lisääVastuullisuustyön nykytilan kartoitus 20.2.
20.01.2025
Tule kartoittamaan yrityksesi vastuullisuustyön nykytilaa ja kuulemaan yritysvastuusta ja kestävyysraportoinnin asettamista mahdollisuuksista ja
Lue lisääMakuja Pohjois-Savosta menukilpailun finaali 3.2.2025
16.01.2025
AIKA: 3.2.2025 klo 12.30-15.00PAIKKA: Savon ammattiopisto, Hehkukatu 1, Kuopio Kesäkuussa julkaistu, Makuja Pohjois-Savosta menukilpailu&nb
Lue lisääMakupaja – Lähituotteilla makua kansainväliselle lautaselle 12.2.2025
16.01.2025
Aika: keskiviikko 12.2.2025 klo 15-20 Paikka: Palvelualan Opisto Kuopio, Asemakatu 4, Kuopio Kenelle: Ruoka-alan ammattilainen, ammatt
Lue lisääAmmattikeittiöiden makumatkat käynnistyneet
25.11.2024
Lähituotteilla makua lautaselle-hanke vie pohjoissavolaiset herkut suoraan ammattikeittiöiden ovelle. Tavoitteena on lisätä ammattikeittiötoimij
Lue lisää