Ajankohtaista

Lootaan, pussiin vuan käärinkö rättiin? -toimivat elintarvikepakkaukset 8.4.2025

04.03.2025

Aika: 8.4.2025 klo 13-16Paikka: Koivumäen Kartano, Koivumäenkuja 18 70800 KuopioKenelle: pohjoissavolaiset ruoka-alan toimijat, kuten alkutuotta

Lue lisää

Kansainvälisiä makuja Pohjois-Savosta-verkostoitumistapahtuma 5.4.2025

28.02.2025

📅 Lauantai 5.4.2025 📍 Rientola, Koitontie 2, Vieremä 🕙 Ammattilaisosuus klo 11:00-12:30 | Kaikille avoin osuus klo 12:30-14:30 Ke

Lue lisää

Opintomatka Skördefest, Ahvenanmaa 18.-21.9.2025

19.02.2025

Sadonkorjuujuhla on Ahvenanmaan syksyn kohokohta ja Ahvenanmaan ruokakulttuurin moottori ja sykkivä sydän. Kolmen ihanan syyspäivän aikana pääse

Lue lisää

Tarinoiden ja kuvien voima lähiruuan markkinoinnissa 19.3. ja 1.4.2025

10.02.2025

Tervetuloa mukaan tarinallistamisen maailmaan! Tarinallistamiseen keskittyvä kaksiosainen työpaja auttaa osallistujia ymmärtämään, miten luoda j

Lue lisää

Makuja Pohjois-Savosta nimikkomenu on valittu

04.02.2025

Makuja Pohjois-Savosta menukilpailun voittajaksi valittiin Tahkolla, Nilsiässä toimiva Havu Kitchen & Bar -ravintola. Voitokkaan menukokonai

Lue lisää

Lähde mukaan opintomatkalle Pohjois-Karjalaan 25.3.2025!

21.01.2025

Aika: Tiistai 25.03.2025Kenelle: Pohjoissavolaiset ruokaketjun toimijat ja pk-yritykset Lähde mukaan inspiroitumaan, saamaan uusia ideoita yrity

Lue lisää

Vastuullisuustyön nykytilan kartoitus 20.2.

20.01.2025

Tule kartoittamaan yrityksesi vastuullisuustyön nykytilaa ja kuulemaan yritysvastuusta ja kestävyysraportoinnin asettamista mahdollisuuksista ja

Lue lisää

Makuja Pohjois-Savosta menukilpailun finaali 3.2.2025

16.01.2025

AIKA: 3.2.2025 klo 12.30-15.00PAIKKA: Savon ammattiopisto, Hehkukatu 1, Kuopio Kesäkuussa julkaistu, Makuja Pohjois-Savosta menukilpailu&nb

Lue lisää

Makupaja – Lähituotteilla makua kansainväliselle lautaselle 12.2.2025

16.01.2025

Aika: keskiviikko 12.2.2025 klo 15-20 Paikka: Palvelualan Opisto Kuopio, Asemakatu 4, Kuopio Kenelle: Ruoka-alan ammattilainen, ammatt

Lue lisää

Ammattikeittiöiden makumatkat käynnistyneet

25.11.2024

Lähituotteilla makua lautaselle-hanke vie pohjoissavolaiset herkut suoraan ammattikeittiöiden ovelle. Tavoitteena on lisätä ammattikeittiötoimij

Lue lisää