aika: Keskiviikkona 18.9.2024 kello 13-15
paikka: Palvelualan Opisto Kuopio, Asemakatu 4, Kuopio
Järjestämme virtuaalisen makumatkan, jonka tarkoituksena on tutustuttaa ammattikeittiön edustajat lähiruokatuottajien raaka-aineista valmistettuihin herkkuihin. Tarjolla on neljän ruokalajin maistelumenu lähellä tuotetuista antimista. Kaikki tuotteet on valmistettu Paokin ensimmäisen vuoden oppilaiden ja heidän opettajansa toimesta. Tapahtuman aikana pääsee mahtavien makujen lisäksi tutustumaan hankkeemme yhteistyökumppaneihin virtuaalisten esittelyjen merkeissä.
Tapahtuma on tarkoitettu pohjoissavolaisille tuottajille ja ammattikeittiön edustajille. Tule yksin, tai ota mukaasi muutama työkaveri (max 4hlöä/yritys). Pyydämme ilmoittautumiset 13.9.2024 mennessä osoitteeseen jaana.honghin@paok.fi.
Lämpimästi tervetuloa!
Tapahtuman järjestää Lähituotteilla makua lautaselle -hanke, jonka tavoitteena on parantaa paikallisen ruoan saatavuutta, näkyvyyttä ja menekkiä. Hanke toteutetaan yhteistyönä Savonian, Sakkyn, Paokin ja ProAgrian kanssa. Hanke on saanut EU.n maaseuturahoitusta