Tule kartoittamaan yrityksesi vastuullisuustyön nykytilaa ja kuulemaan yritysvastuusta ja kestävyysraportoinnin asettamista mahdollisuuksista ja velvotteista.

Ajankohta: to 20.2.2025 klo 12.30 -16 
Paikka: Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, 70100 Kuopio
Kenelle: Pohjoissavolaiset ruokaketjun yrityksille; alkutuottajille, jatkojalostajille, ammattikeittiöille ja tukuille 

Ohjelma:

klo 12.30  Tervetulokahvit ja Kuopion Klubin toiminnan esittely

klo 13 osallistujien esittäytyminen

klo 13.15 – 14.00 Helposti alkuun oman yrityksen vastuullisuustyössä, Niina Suuronen, yritysvastuun ammattilainen, Responsia Oy

keskustelua

klo 14.15 -15.30 Nykytilan kartoitus

klo 15.30 Yhteenveto

klo 16 tilaisuus päättyy

Mukaan mahtuu 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta!
Ilmoittaudu viimeistään 13.2. https://link.webropolsurveys.com/EP/C7975E0AAF38AD38

Iltapäivän tavoite on vahvistaa yritysten myönteistä suhtautumista vastuullisuustoimintoihin sekä avata ruokaketjussa toimiville yrityksille vastuullisuuteen liittyvien toimintojen merkitys oman toiminnan kehittämisen näkökulmasta. Työpajan jälkeen yrityksillä on:

  • ymmärrys yritysvastuuseen ja vastuullisuusraportointiin kohdistuvat vaatimuksista sekä odotuksista 
  • ymmärrys oman toiminnan kehittämisestä vastuullisemmaksi 
  • ymmärrys, mitä hyötyä vastuullisemmasta toiminnasta on mm. taloudellisesta näkökulmasta 
  • ymmärrys, mikä merkitys vastuullisemmalla toiminnalla on yhteiskunnallisesti ja ympäristön näkökulmasta 
  • esimerkki vastuullisuusraportoinnista  

Lähituotteilla makua lautaselle -hankkeessa tuetaan koko pohjoissavolaisen ruokaketjun verkostoitumista, uusia ruokainnovaatioita, tapahtumia, vetovoimaa ja saavutettavuutta. Hanke on saanut EU:n maaseuturahoitusta ja sitä toteuttavat Savonia-ammattikorkeakoulu, Savon ammattiopisto, Palvelualan Opisto Kuopio ja Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Itä-Suomi.

Lisätietoja:
Anu Arolaakso, Savon ammattiopisto, puh. 044 785 4048, anu.arolaakso@sakky.fi