Etsitään kuvaajaa!

Etsimme valokuvaajaa mukaan Lähituotteilla makua lautaselle -hankkeessa kesäkuun viikoilla 23 ja 24 tehtäville yrityskäynneille. Kuvauskohteena on pohjoissavolaisia ruokaketjuun kuuluvia yrityksiä/yrittäjiä/toimijoita, kuten maatalousyrittäjiä, ravintoloitsijoita, elintarvikevalmistajia sekä ympäristöjä ja tuotteita. Kuvausreissut tehdään kyseisillä viikoilla useampana arkipäivinä n. klo 8-16 välillä eri puolille Pohjois-Savoa. Kuvauspaikoille on kuljetus Kuopiosta.

Etsimme kuvaajaa, joka osaa kuvillaan vangita arjen hetkiä, herättää tunteita ja kertoa tarinoita. Tavoitteena on saada visuaalisesti vaikuttavaa materiaalia, joka kuvastaa pohjoissavolaista lähituotantoa ja makuelämyksiä. Kuvaajan tehtävänä on seurata ja kuvata vierailukäynnin aikana esimerkiksi yrittäjän työskentelyä ja maatilan arkea. Toivomme rohkeita ideoita ja luovaa lähestymistapaa sopivien kohteiden valinnassa. Eduksi katsotaan kokemus ruoka- , henkilö- ja luontokuvauksesta. Tehtävä sisältää sekä still-kuvien että videomateriaalin tuottamista. Voit olla ammattilainen tai valokuvauksen harrastaja.

Lähetä tarjous ja portfoliosi osoitteeseen: hannaleena.uhlback-ropponen@savonia.fi 19.5.2024 mennessä. Erittele tarjouksessa päivähinta n. 8h työpäivälle kaikkine kuluineen ja johon kuuluu myös kuvien käyttö- ja omistusoikeudet hankkeelle. Viikoilla 23 ja 24 tulee useampi kuvauspäivä, joiden kesto voi vaihdella hieman.

Valokuvaaja valitaan hinnan sekä referenssien perusteella. Valokuvaajan hankinta tehdään hankkeelle ostopalveluna, joten kuvaajalla tulee olla laskutusmahdollisuus.

Lähituotteilla makua lautaselle -hankkeessa parannetaan paikallisen ruuan saatavuutta ammattikeittiöille, edistetään paikallisen ruuan menekkiä sekä näkyvyyttä ja autetaan pohjoissavolaisia ruoka-alan toimijoita verkostoitumaan paremmin. Tavoitteena on myös lisätä yritysten ymmärrystä oman toiminnan vastuullisuudesta ja kestävyydestä. Hankkeen toteuttajat ovat Savonia-ammattikorkeakoulu, Savon ammattiopisto, Palvelualan Opisto Kuopio ja ProAgria/Maa- ja kotitalousnaiset. Lähituotteilla makua lautaselle –hanke on saanut EU:n maaseuturahoitusta.

Savonia-ammattikorkeakoulu oy pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä mitään annetuista
tarjouksista.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Hannaleena Uhlbäck-Ropponen, puh. 044 785 5580
Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, y-tunnus 2629463-3
Microkatu 1, 70201 Kuopio