Lähituotteilla makua lautaselle -verkostoitumistapahtuma 23.10.2024

Tervetuloa mukaan koko pohjoissavolaisen ruokaketjun tapahtumaan!

Rakennetaan Yhdessä Pohjois-Savon Kestävää Ruokaketjua –
Verkostoitumistilaisuus Paikallisten Tuotteiden Kysynnän ja Tarjonnan Kohtaamiseksi

AIKA: keskiviikko 23.10.2024, klo 15-18
PAIKKA: Savon ammattiopisto, Hehkukatu 1, Kuopio

Tapahtumassa on mahdollisuus luoda uusia kontakteja sekä löytää yhteistyökumppaneita.
Kaikki ruoka-alan toimijat ovat tervetulleita. (alkutuottajat, jatkojalostajat, elintarviketeollisuus, julkinen sektori, ravintolat, tukut, vähittäiskaupat sekä ruoka-alan kehittäjät)

Ohjelma:

Klo 15 Tervetuloa   

Tilannekatsaus Pohjois-Savon alkutuotantoon, Heini Mämmi, järjestöagronomi, MTK Pohjois-Savo

Paikallisten tuotteiden kysyntä ja toiveet vähittäiskaupassa sekä ammattikeittiössä 

  • Hannu Pöyhönen, keittiöpäällikkö, PeeÄssä
  • Jarna Kaplas, ravintoloitsija, ravintola Ehtoo 
  • Eeva Mertanen, toimitusjohtaja, Ravintolamestarit Oy 
  • Mika Parviainen, hankintajohtaja ja Tiina Soininen, kehityspäällikkö, Servica Oy
  • Joona Kalla, myyntipäällikkö, HoReCa-tukku Kespro

Verkostoitumista sekä keskustelua lähituotteiden kysynnästä ja tarjonnasta sekä saatavuuden parantamisesta koko tapahtuman ajan.

Klo 18.00 Tapahtuma päättyy  

Tapahtumassa kahvitarjoilu ja lähituotteista valmistettuja maistiaisia.

Ilmoittautumista jatkettu pe 18.10. saakka https://link.webropolsurveys.com/EP/FE25D3AB913DA183

Tapahtumaan ilmoittautuneet yritykset

Tervetuloa verkostoitumaan!

Lisätietoja: Anu Arolaakso, anu.arolaakso@sakky.fi, p. 044 785 4048

Tapahtuman järjestää Lähituotteilla makua lautaselle -hanke, joka on saanut EU:n maaseuturahoitusta. Hankkeessa parannetaan paikallisen ruuan saatavuutta ammattikeittiöille, edistetään paikallisen ruuan menekkiä ja autetaan pohjoissavolaisia ruoka-alan toimijoita verkostoitumaan paremmin. Tavoitteena on lisätä yritysten ymmärrystä oman toiminnan vastuullisuudesta ja kestävyydestä.