Tervetuloa mukaan koko pohjoissavolaisen ruokaketjun tapahtumaan!
Rakennetaan Yhdessä Pohjois-Savon Kestävää Ruokaketjua –
Verkostoitumistilaisuus Paikallisten Tuotteiden Kysynnän ja Tarjonnan Kohtaamiseksi
AIKA: keskiviikko 23.10.2024, klo 15-18
PAIKKA: Savon ammattiopisto, Hehkukatu 1, Kuopio
Tapahtumassa on mahdollisuus luoda uusia kontakteja sekä löytää yhteistyökumppaneita.
Kaikki ruoka-alan toimijat ovat tervetulleita. (alkutuottajat, jatkojalostajat, elintarviketeollisuus, julkinen sektori, ravintolat, tukut, vähittäiskaupat sekä ruoka-alan kehittäjät)
Ohjelma:
Klo 15 Tervetuloa
Tilannekatsaus Pohjois-Savon alkutuotantoon, Heini Mämmi, järjestöagronomi, MTK Pohjois-Savo
Paikallisten tuotteiden kysyntä ja toiveet vähittäiskaupassa sekä ammattikeittiössä
- Hannu Pöyhönen, keittiöpäällikkö, PeeÄssä
- Jarna Kaplas, ravintoloitsija, ravintola Ehtoo
- Eeva Mertanen, toimitusjohtaja, Ravintolamestarit Oy
- Mika Parviainen, hankintajohtaja ja Tiina Soininen, kehityspäällikkö, Servica Oy
- Joona Kalla, myyntipäällikkö, HoReCa-tukku Kespro
Verkostoitumista sekä keskustelua lähituotteiden kysynnästä ja tarjonnasta sekä saatavuuden parantamisesta koko tapahtuman ajan.
Klo 18.00 Tapahtuma päättyy
Tapahtumassa kahvitarjoilu ja lähituotteista valmistettuja maistiaisia.
Ilmoittautumista jatkettu pe 18.10. saakka https://link.webropolsurveys.com/EP/FE25D3AB913DA183
Tapahtumaan ilmoittautuneet yritykset
Tervetuloa verkostoitumaan!
Lisätietoja: Anu Arolaakso, anu.arolaakso@sakky.fi, p. 044 785 4048
Tapahtuman järjestää Lähituotteilla makua lautaselle -hanke, joka on saanut EU:n maaseuturahoitusta. Hankkeessa parannetaan paikallisen ruuan saatavuutta ammattikeittiöille, edistetään paikallisen ruuan menekkiä ja autetaan pohjoissavolaisia ruoka-alan toimijoita verkostoitumaan paremmin. Tavoitteena on lisätä yritysten ymmärrystä oman toiminnan vastuullisuudesta ja kestävyydestä.