📅 tiistai 20.5.2025
📍 Ylä-Antikkalan laavu / Puijon luonto (Antikkalantie 71, 70300 Kuopio)
🕙 klo 14-16
Kenelle: ruokatuottaja, yrittäjä, ammattikeittiön edustaja tai muuten kiinnostunut ruoasta ja luonnon tarjoamista raaka-ainesta sekä yhteistyöstä ruokaketjun eri toimijoiden kanssa
Järjestämme tiistaina 20.5.2025 Ylä-Antikkalan laavulla ravintola-alan ammattilaisille tarkoitetun
🌿Villejä makuja luonnosta -iltapäivän, johon haluamme kutsua Sinut mukaan.
MITÄ LUVASSA?
Tutustumme luonnonantimiin ja keräämme niitä Itä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten koulutetun villiyrttineuvoja Sanna Lounan opastuksella Puijon luonnossa.
Kuulemme keräämisen ohessa tietoa jokaisenoikeuksista ja siitä, miten villejä luonnon antimia voi hyödyntää ammattikeittiössä. Nautimme Antikkalan laavulla kahvit ja maistiaisia tuotteista, joissa on käytetty monipuolisesti villiyrttejä.
Tule nauttimaan keväisen luonnon rauhasta sekä hakemaan inspiroivia ideoita reseptiikkaan, viimeistelyyn ja koristeluun!
👉 Ilmoittaudu tästä: https://link.webropolsurveys.com/EP/F1F73B198B80AC99

Kokoonnumme 20.5. kello 14 Ylä-Antikkalan laavulla. Puethan päällesi sään mukaiset varusteet.
Lämpimästi tervetuloa!
Lisätietoja: Jaana Honghin, jaana.honghin@paok.fi, puh. 0447675061
Tapahtuman järjestää Lähituotteilla makua lautaselle -hanke, joka on saanut EU:n maaseuturahoitusta. Hankkeessa parannetaan paikallisen ruuan saatavuutta ammattikeittiöille, edistetään paikallisen ruuan menekkiä ja autetaan pohjoissavolaisia ruoka-alan toimijoita verkostoitumaan paremmin.